FILIPPINERNA - Back to LinaoVid lunchtid nästa dag begav vi oss ut i Romblon för att hälsa på några av mammas kusiner och ge dom lite svensk choklad (därav Maraboun mamma har i handen). Tog då en tricycle, och vi hade tur att den vi lyckades vinka in hade en extra stor skjutsar-sak. Score!

Fick ett paket glass utav en utav kusinerna, och eftersom att vi varken hade en frys i Linao eller i Romblon Romblon åt vi upp den innan vi skulle äta lunch, vilket var på hotellet igen.


Vi behövde sedan skynda vidare till båten som skulle gå tolv eller ett, och eftersom vi inte visste vilken utav tiderna blev vi lite stressade när det visade sig att klockan var tio i tolv när vi ätit klart.
Dock hade vi oturen att båten gick ett, eller skulle gå klockan ett, men båten kom försent och vi kom iväg först vid två.

Sista bilden jag hann ta på Romblon innan batteriet dog. Höh.


Väl tillbaka i Linao märkte vi att dom hunnit börja måla utsidan på huset. I Filippinerna har man antingen bara betongfärgen på sina hus eller så har man klara färger som grönt och rosa. Jag och Michelle bestämde oss för en färg som skulle passa perfekt till huset bredvid havet, blått!:D

Och juste, såhär såg huset ut innan:


Hihi, jag och Michelle sitter på taket.


På kvällen satt jag och Michelle på stranden och såg hur solnedgången färgade himlen i olika orangea toner. Romantiskt, höh.


Kommentera här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag kan se)

Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0