emelie is a weirdo, O.o


Hellooooo, har varit med emelie ikväll. Mitt lilla weirdo. 8D
Det finns några som undrat vem hon är (eller ja, typ något sånt).
Så här kommer en liten text om min kompis Emelie!

Namn: Emelie
Smeknamn: Memeliiie, Bemzi, Weirdo, andra-namn-jag-inte-kommer-på-nu
Ålder: 13 i September ;DI januari 1999, för att vara ganska exakt, kom jag och min familj hem från Filippinerna efter att ha tillbringat hela 6 veckor där. Men något var förändrat, något var nytt. Emelie, hennes mamma och hennes pappa hade flyttat in undertiden vi roat oss med kokosnötter, bad och släkt utomlands.
Såklart blev vi kanske inte kompisar på direkten, men med lite tid och påtvinganden började vi (jag, Michelle och Emelie) vara med varandra. Lekte i sandlådan, gungade. Fast vi var ju faktiskt bara 3 och 2 år.
Sisådär 20 månader senare föddes Emelie's lillasyster Hanna som ett par år senare blev Three Princess' offer och nemesis. Många bus och spratt utförde vi, tre stycken onda barn som hamnat i 5- och 6-årskrisen. Soppor gjorda på vatten, jord och ogräs var inte ovanligt att vi hällde på Hanna, när vi satt några meter ovanför i ett träd.
Kommer även ihåg då vi, ungefär åtta år, tillbringade dagarna framför Habbo och tyckte vi var så coola, vet dock inte varför.
Emelie har även tendenser till att klä sig som jag. Skor, byxor, tröjor, frisyrer. Men vad ska man säga, Hon är min lilla härmapa. :D
Och vi håller ihop fortfarande, nu är det 11 år sedan vi träffades. Lika bra vänner som alltid!


Memeliie. c: kommenterade:

hahah, sötis nötish. ;D

ses. :d , /granne3. :33

2010-05-27 | 08:05:01
Blogg: http://bamzii.blogg.se/

Kommentera här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag kan se)

Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0