Vet att jag skulle ha bloggat för typ två dagar sen


men jag är sjuk. Jepp :c
I tisdags så fyllde ju Emelies lillasyster, Hanna, år och då brukar vi typ alltid fara med dom till Lilleputtlandet. Sen när vi kom hem, vid fyra, fick jag jätteont i huvudet och feber.
På Lilleputt vann jag iaf en nalle, Karl-Ola. Hanna fick också en sån utav dom som typ äger Lilleputtlandet, eftersom hon fyllde år.

Men ja, nu tänkte jag berätta lite mer om Adventure 2010:
På morgonen (söndag), efter att vi ätit frukost och gjort oss klara, sa vi hejdå till familjen Larsson och Sjulsmark och for norrut. Efter ett par timmar eller så stannade vi på IKEA. Ninang Susan hade aldrig varit på något IKEA förut, så vi bestämde oss för att gå in. Vi stannade där i kanske tre eller fyra timmar, sen så åt vi där också.
Sen blev det väl rätt så fullpackat i bilen, vi hade fyllt en IKEA-påse, Liza likaså, och ninang två. Det rymdes precis i bagaget. :]
Sedan for vi en kort sväng in till Finland, och sedan vände vi tillbaka till Ruotsi och körde västerut till Kalix. Där hälsade vi på familjen Bäckström och där vilade vi typ i en timma. Sedan körde vi non-stop till Piteå, och åt på Max. Typ halv elva på kvällen. Efter att ha laddat med hamburgare, pommes frites och läsk for vi hemåt.

Avslutar inlägget med en bild lånad från Liza. Fyrhjulingen och mini-motorcyklarna :D
Och klockan verkar gå fel, får fixa det.Kaka kommenterade:

Ni somnade ;)

2010-08-05 | 15:30:32
Blogg: http://kentsystrar.blogg.se/

Kommentera här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag kan se)

Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0