Långhelg


Har då varit ledig sedan i onsdags och kan inte alls säga att jag har klagat över detta. Har bland annat hunnit med att sova läääänge och nästan göra läxor, fått delad tredje plats i Bureå, suttit i en solblekt Porsche, varit chaufför, ätit pommes och sist men inte minst: kidnappat Lina till Haparanda.
 
Linas sammanfattning:
"Dagen började med väckning av oväntat besök och gofrulle, sedan rullade bara överraskningarna in och jag hamnade i en lång bilfärd tillsammans med 6 andra, ovetandes om destinationen. Tillslut hamnade vi i alla fall i Haparanda på IKEA och Candy World, samt att vi hann med en tur till Finland också!"
 
Lördagsmorgonen började alltså med att jag och Elin(s pappa) hade fixat frukost bestående av american pancakes, äppeljuice, svenska jordgubbar, bacon och scrambled eggs som vi åt med Lina vid 9. Därefter fick hon i uppgift att göra sig klar för äventyr, då vi sedan satte oss med bilen och plockade upp Anna (i trapphuset dock lol), Emil (busstationen), Kasper (hos mig) och Viktor (hos sig). Vi åkte norrut, och gissningar som "Byske?" och "Piteå?" ramlade in. Vi tog lunchpaus i Luleå, och resan fortsatte sedan vidare (tror dock att William redan avslöjat för Lina vart vi skulle på snap då:((). Iallafall så anlände vi med en hel bil till Haparanda vid 14.20. Därefter surrade vi runt på Candy World och därefter på Finalndssidan. Intog IKEA sist (blir alltid långa besök ju) och köpte servetter, ramar och örngott och åt (självklart) middag där innan det blev att tränga ihop oss i bilen inför hemfärden strax innan 19. Hade själv en riktigt rolig dag med finaste människorna, och Lina verkar ha uppskattat detta så jag är nöjd. ♥
 
IMORGON VÄNTAS STOCKHOLM OCH ED SHEERAN OCH JAG KOMMER INTE KUNNA SOVA AAAH


Kommentera här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag kan se)

Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0